آموزش رایگان سئو

تاثیر کدنویسی استاندارد و اصولی html بر روی سئو

تاثیر تغییر و تعویض قالب روی سئو

حتماً شما هم بارها شنیدید که میگن سئو رو باید از قبل طراحی سایت شروع کرد. به نظر من هم این حرف کاملاً منطقی هست.

آغاز سئو قبل از طراحی سایت

فرض کنید به این موضوع دقت نداشته باشید و قالبی رو انتخاب کنید یا طراحی کنید که اصلا اصولی و مناسب نباشه. خب واضحه که به راحتی بعداً نمیتونید سایت رو بهینه کنید. بهینه سازی بعضی از قالب ها داستان ها و مصیبت های عظیمی داره. بنابراین به جای اینکه بعداً اقدام به تغییر یا تعویض قالب سایت کنید، سعی کنید از همون ابتدای راه، قالب مناسبی رو انتخاب یا طراحی کنید.

تاثیر کدنویسی استاندارد و اصولی روی سئو

تا این لحظه که در حال نوشتن این مطلب هستم، اهمیت سرعت سایت و کدنویسی استاندارد در سئو به بیشترین حد خودش رسیده و گوگل به طور مستقل و جداگانه، تمرکز خودش رو بر روی سرعت سایت معطوف کرده.

اما قصد ندارم در این مطلب از سرعت سایت صحبت کنم و ان شالله در نوشته های بعدی به طور مستقل و مفصل در موردش توضیح خواهم دادم. 

در این مطلب قصدم این هست که نتیجه یک تست عملی روی سایتی که کلیک حدود 1K روزانه داشته رو با شما به اشتراک بذارم. دلیل انتخاب سایتی با این تعداد بازدید به این دلیل بود که تست ما دقت بالاتری رو داشته باشه و خطا به حداقل خودش برسه.

این سایت دارای قالب نسبتاً سنگینی بود که زمان لودش حدودا 5 ثانیه یا حتی بیشتر بود. قالبش پر بود از المان های متحرک و css های غیر ضروری که فقط توی دست و پا بودند. به عبارتی باید سعی می کردیم هر چیز اضافه ای که اطرافمون بود رو حذف می کردیم.

امتیازی که گوگل بابت وضعیت سرعت سایت به ما میداد اصلا مناسب نبود و به طرز فجیعی داغان بود.

تاثیر تعویض قالب روی سئو سایت

سنگینی قالب باعث شد که تصمیم به تغییر قالب بگیریم. قالبی رو انتخاب کردیم که قبلا هم در سرعت و هم بهینه بودن کدنویسی امتحانش رو پس داده بود.

حتماً میدونید که تغییر قالب چقدر کار دشوار و پر ریسکی هست. خصوصاً از دید سئو. بنابراین در طی یک اقدام نیمروزی قالب رو به طور کامل تعویض کردیم و سرعت لود رو به زیر 2 ثانیه رسوندیم.

به محض تغییر قالب از روز بعد تعداد کلیک ها به طرز جالبی افزایش پیدا کرد. دقیقاً همونطور که انتظارش رو داشتیم.

به تصاویر زیر دقت کنید.

تاثیر تغییر و تعویض قالب بر روی رتبه کلمات کلیدی و بازدید سایت
تاثیر تغییر و تعویض قالب بر روی رتبه کلمات کلیدی و بازدید سایت
تاثیر تغییر و تعویض قالب بر روی رتبه کلمات کلیدی و بازدید سایت
تاثیر تغییر و تعویض قالب بر روی رتبه کلمات کلیدی و بازدید سایت

 

نوشته پیشنهادی :  خرید رپورتاژ آگهی

حدوداً 20 روز بعد از تغییر قالب سایت، مقایسه ای در میزان کلیک و ایمپرشن و میزان افت یا قوت صفحات در مقایسه با 20 روز قبل از تغییر قالب انجام دادم که نتیجه این مقایسه رو در دو تصویر زیر می تونید مشاهده کنید.

افزایش میزان بازدید از سایت با تغییر قالب سایت
افزایش میزان بازدید از سایت با تغییر قالب سایت

 

افزایش میزان بازدید از سایت با تغییر قالب سایت
افزایش میزان بازدید از سایت با تغییر قالب سایت

از این مقایسه میشه نتیجه گرفت که 20 روز بعد از تغییر قالب، صفحات پربازدید و دارای پتانسیل بالا، به همان میزان نسبی خودشون افزایش بازدید رو تجربه کردند و این در نوع خودش خیلی جالب بود.

این نتیجه ثابت میکنه که انتخاب یک قالب بهینه (چه قالب رایگان و چه قالب غیر رایگان اما آماده و چه قالب طراحی شده به صورت اختصاصی) تا چه حد میتونه در رتبه تاثیرگذار باشه. در طول این تست هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد. تغییراتی مثل انتشار محتوای جدید، تغییر در ساختار لینک های داخلی و … که این به تنهایی دقت نتیجه گیری این موضوع رو بالا می بره.

با این تفاسیر بهتر نیست قبل از اینکه سایتی رو بالا بیاریم اول به انتخاب یا طراحی قالب مناسب و بهینه با کدنویسی استاندارد و اصولی فکر کنیم؟

اگر شما هم در این زمینه، تجربه های مشابهی از تاثیر قالب ها و کدنویسی های اصولی سمت کاربر روی سئو داشتید ممنون میشم که از بخش دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

پیج اینستاگرام میلاد صادقیان

میلاد صادقیان

فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع و اهل و ساکن استان گیلان و علاقمند به مباحث وب، طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ (سئو) و طراحی گرافیک هستم و تفریح من در اوقات فراغت، وبگردی و عکاسیست. علایقی که سالها همراه من بوده و هنوز هم هستند.

این صفحه دارای 4 دیدگاه است. شما نیز دیدگاهی بنویسید.

  1. سلام وقتتون بخیر ممنون از مقاله مفیدتون عالی بود
    از چه طریقی میتونیم قالب بهینه برای سئو رو تشخیص بدیم؟ آیا ابزار خاصی برای تست قالب استاندارد وجود داره؟

    1. سلام، ممنون از توجه شما
      به نظر من بهترین روش استفاده از تجربیات دیگران هست و بهتر هست قالبی رو استفاده کنیم که قبلا امتحان خودش رو پس داده باشه و همینطور سرعت لود بالایی داشته باشه و سبک باشه. از طرفی کد نویسی قالب به صورت استاندارد باشه و از تگ‌ها و… منسوخ شده در نوشتن قالب استفاده نشده باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.