وب و تکنولوژی

چطور دیتابیس های بزرگ و حجیم رو توی هاست آپلود کنیم؟

دور زدن خطای محدودیت آپلود دیتابیس

ایمپورت (import) کردن دیتابیس با حجم بالا در phpmyadmin یکی از سوالاتی هست که ممکنه شما هم به دنبال جوابش باشید. قصد دارم روشی رو یاد بدم که خیلی سریع بتونید دیتابیستون رو ایمپورت کنید.

خیلی از شرکتهای هاستینگ برای میزان آپلود فایل محدودیت قرار دادن. حالا به چرایی این موضوع کاری نداریم. به همین خاطر شما باید روشی رو استفاده کنید که این محدودیت حجم رو رد نکنه. این روش خیلی خیلی ساده هست که در ادامه به شما آموزش میدم.

افزایش حجم ایمپورت دیتابیس در phpmyadmin

الکی خودتون رو برای افزایش حجم آپلود دیتابیس در phpmyadmin خسته نکنید. اگر شما ادمین سرور نیستید و یه هاست اشتراکی دارید نمیتونید این محدودیت رو تغییر بدید.

اولین و ساده ترین راه اینه که از خود هاستینگ تقاضا کنید حجم رو زیاد کنه. البته اکثر شرکتهای هاستینگ با این درخواستتون موافقت نمیکنن. پس مجبوریم بریم سراغ روش اصلی.

روش ایمپورت (import) کردن دیتابیس با حجم بزرگ و بالا در phpmyadmin

خلاصه این روش به این صورت هست:

  • از دیتابیستون خروجی بگیرید (که یه فایل خیلی بزرگ میشه. مثلا حدود 150 مگابایت).
  • فایلی که خروجی گرفتید رو در فایل منیجر هاست سی پنل آپلود کنید (برای آپلود سریع تر میتونید از VPS استفاده کنید).
  • بعد از آپلود، روی فایل کلیک راست کنید و فایل رو با حالت rat.gz فشرده (زیپ) کنید (با اینکار حجم فایل معمولا به زیر 10 مگابایت میرسه).
  • بعد فایل زیپ شده رو دانلود کنید.
  • بعد از دانلود فایل زیپ، از طریق منوی backup سی پنل، اون رو به دیتابیستون ایمپورت کنین و بعد از اینکه اکستراکت بشه مشاهده می کنید که حجمش به همون حجم سابق بر می گرده.

به همین سادگی میتونید دیتابیس های حجیم رو بدون اینکه محدودیتی گریبان گیرتون بشه، آپلود کنید.

نوشته پیشنهادی :  سایت یا شبکه های اجتماعی؟
پیج اینستاگرام میلاد صادقیان

میلاد صادقیان

فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع و اهل و ساکن استان گیلان و علاقمند به مباحث وب، طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ (سئو) و طراحی گرافیک هستم و تفریح من در اوقات فراغت، وبگردی و عکاسیست. علایقی که سالها همراه من بوده و هنوز هم هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.